cocktail van Noordzeegarnalen

mango wortelen komkommer kervel tomaten witloof ei
De ‘aankleding’ van een garnalencocktail kent bijna geen beperkingen voor een hobbykok met inspiratie. Diverse ingrediënten kunnen in verschillende combinaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld: avocado, mandarijntjes, scheutjes van rodekool, gedroogde kerstomaatjes, ongepelde garnalen als versiering, appel, kwarteleitjes in plaats van kippeneieren.
In coupes: een bodempje fijn gesneden kropsla, een blaadje witloof, staafjes mango, wortel, komkommer, een kwart van een eitje, gesnipperde lente-ui, een portie tomatenblokjes, hand gepelde grijze garnalen. Werk af met een schijfje citroen en een takje kervel. Serveer de saus in een apart potje.
grijze garnalen citroenschijfje lente-ui kropsla mayonaise ketchup gin
Kook de eitjes en snijd ze in kwartjes. Ontvel een tomaat, maak ze leeg en snijd ze in blokjes. Pel de grijze garnalen. Snijd de mango, komkommer en wortel in staafjes van gelijke dikte en lengte. Verdeel een citroenschijfje in vier partjes. Pel de garnalen. Meng mayonaise met ketchup en een scheutje gin.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten: Facebookgroep CreatiefKoken de       passie Creatief Koken kookvurige

cocktail van

Noordzeegarnalen

Kook de eitjes en snijd ze in kwartjes. Ontvel een tomaat, maak ze leeg en snijd ze in blokjes. Pel de grijze garnalen. Snijd de mango, komkommer en wortel in staafjes van gelijke dikte en lengte. Verdeel een citroenschijfje in vier partjes. Pel de garnalen. Meng mayonaise met ketchup en een scheutje gin. In coupes: een bodempje fijn gesneden kropsla, een blaadje witloof, staafjes mango, wortel, komkommer, een kwart van een eitje, gesnipperde lente-ui, een portie tomatenblokjes, hand gepelde grijze garnalen. Werk af met een schijfje citroen en een takje kervel. Serveer de saus in een apart potje. De ‘aankleding’ van een garnalencocktail kent bijna geen beperkingen voor een hobbykok met inspiratie. Diverse ingrediënten kunnen in verschillende combinaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld: avocado, mandarijntjes, scheutjes van rodekool, gedroogde kerstomaatjes, ongepelde garnalen als versiering, appel, kwarteleitjes in plaats van kippeneieren.
mango wortelen komkommer kervel tomaten witloof ei
Ingrediënten Bereiding
grijze garnalen citroenschijfje lente-ui kropsla mayonaise ketchup gin
de       passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten: Facebookgroep CreatiefKoken