brandade van forel

aardappelblokjes olijfolie knoflook sea food mix
Bak de aardappelblokjes lichtjes aan met look in olijfolie. Voeg kruiden, forel en room toe. Laat zachtjes sudderen tot de bereiding gaar is. Mix tot mousse in de blender. Vul de glaasjes halfvol en geef er nog een paar draaien uit het sea food mix molentje overheen. Werk af met, zoals op foto, komkommerschijfjes, een takje bladpeterselie, een kerstomaatje en een toefje zure room. Je kan variëren met bijvoorbeeld: foreleitjes, citroen en bieslook.
Brandade is de verzamelnaam van vele soorten vispuree. Het heeft een mediterrane oorsprong. Best gekend is brandade de morue, gemaakt van gezouten kabeljauw of stokvis. In deze hors d’oeuvre kiezen we voor gerookte forel als basis van de brandade.

feestelijke recepten

room komkommer kerstomaatjes zure room bladpeterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige

brandade van forel

Bak de aardappelblokjes lichtjes aan met look in olijfolie. Voeg kruiden, forel en room toe. Laat zachtjes sudderen tot de bereiding gaar is. Mix tot mousse in de blender. Vul de glaasjes halfvol en geef er nog een paar draaien uit het sea food mix molentje overheen. Werk af met, zoals op foto, komkommerschijfjes, een takje bladpeterselie, een kerstomaatje en een toefje zure room. Je kan variëren met bijvoorbeeld: foreleitjes, citroen en bieslook.
aardappelblokjes olijfolie knoflook sea food mix
Brandade is de verzamelnaam van vele soorten vispuree. Het heeft een mediterrane oorsprong. Best gekend is brandade de morue, gemaakt van gezouten kabeljauw of stokvis. In deze hors d’oeuvre kiezen we voor gerookte forel als basis van de brandade.
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

room komkommer kerstomaatjes zure room bladpeterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid