aspergeroomsoep

aspergeroomsoep

Snijd de aspergepunten af en stoom ze kort tot halfgaar. Bak ze even in een pannetje met wat boter. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de asperges in de soepmachine (of gewone kookpot) met gesneden selder, ui en kippenbouillon. Maak de soep, meng er room door en breng op smaak met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Schep de soep in een diep bord. Leg er de aspergepunten in en werk af met plukjes peterselie.
kippenbouillon paprikapoeder komijn room peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige
witte asperges boter bleekselder ui
print

aspergeroomsoep

Snijd de aspergepunten af en stoom ze kort tot halfgaar. Bak ze even in een pannetje met wat boter. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de asperges in de soepmachine (of gewone kookpot) met gesneden selder, ui en kippenbouillon. Maak de soep, meng er room door en breng op smaak met peper, zout en een snuifje komijnpoeder. Schep de soep in een diep bord. Leg er de aspergepunten in en werk af met plukjes peterselie.
kippenbouillon paprikapoeder komijn room peterselie
witte asperges boter bleekselder ui
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
meer soep:
selectie:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 asperges
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept