Hervekaasje gazpacho Luikse siroop

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

Snipper gedroogde vijgen en breng aan de kook met bier, balsamico en Luikse siroop. Mix en zeef. Zet koel weg. Leg de ham tussen 2 lagen keukenpapier onder gewicht en zet ze 1 minuut op hoogste stand in microgolfoven.
Deze hors d’oeuvre zou bijna het label van ‘streekgerecht’ kunnen verdienen, met overwegend producten uit Wallonië.
Snijd de Hervekaas in vierkantjes, bestrooi met suiker en karamelliseer met de bunsenbrander. Op een aperobordje: leg een kaasje in de gazpacho en werk af met krokante ham en een driehoekje amandel-vijgenbrood. Als je dit niet in het winkelrek vindt, kan je het vervangen door een toastje.
Luikse siroop balsamico bruine suiker amandelen vijgenbrood
Creatief Koken de              passie kookvurige
Hervekaas Ardense ham Trappist gedroogde vijgen
print

Hervekaasje

met gazpacho

van Luikse siroop

Snipper gedroogde vijgen en breng aan de kook met bier, balsamico en Luikse siroop. Mix en zeef. Zet koel weg. Leg de ham tussen 2 lagen keukenpapier onder gewicht en zet ze 1 minuut op hoogste stand in microgolf. Snijd de Hervekaas in vierkantjes of driehoekjes, bestrooi met suiker en karameliseer met de bunzenbrander. Op een aperobordje: leg een kaasje in de gazpacho en werk af met krokante ham en een driehoekje amandelvijgenbrood. Als je dit niet in het winkelrek vindt, kan je het vervangen door een toastje.
Deze hors d’oeuvre zou bijna het label van ‘streekgerecht’ kunnen verdienen, met overwegend producten uit Wallonië.
Luikse siroop balsamico bruine suiker amandelen vijgenbrood
Hervekaas Ardense ham Trappist gedroogde vijgen
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept