miniquiche kastanjes en gerookt spek

miniquiche met kastanjes en gerookt spek

ingrediënten - info kruimeldeeg olijfolie ontbijtspek of mager
Snijd mager spek, liefst de ‘petit salé’, in zeer fijne dobbelsteentjes. Bak ze knapperig. Je kan ook ontbijtspek of gerookte spekreepjes gebruiken indien gewenst. Voeg geplette voorgekookte kastanjes toe, laat even meebakken en giet het bakvocht af.
Afhankelijk van de grootte van je quiches, kan je ze serveren als aperitiefbordje, warm voorgerechtje of als bijgerecht bij een hoofdschotel met vlees of wild.
Druk het kruimeldeeg in de kleine beboterde en met bloem bestoven siliconen cupcake vormpjes. Knip het overtollige deeg weg. Klop de eieren los met room en kaas. Meng nu alle ingrediënten en schep de bereiding in de kuipjes. Laat 25 minuten afbakken in een oven op 210°C.
spek gekookte kastanjes 3 eieren 3 el room 75 g geraspte kaas
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

miniquiche

met kastanjes

en gerookt spek

Snijd mager spek, liefst de ‘petit salé’, in zeer fijne dobbelsteentjes. Bak ze knapperig. Je kan ook ontbijtspek of gerookte spekreepjes gebruiken indien gewenst. Voeg geplette voorgekookte kastanjes toe, laat even meebakken en giet het bakvocht af.
Afhankelijk van de grootte van je quiches, kan je ze serveren als aperitiefbordje, warm voorgerechtje of als bijgerecht bij een hoofdschotel met vlees of wild.
Druk het kruimeldeeg in de kleine beboterde en met bloem bestoven siliconen cupcake vormpjes. Knip het overtollige deeg weg. Klop de eieren los met room en kaas. Meng nu alle ingrediënten en schep de bereiding in de kuipjes. Laat 25 minuten afbakken in een oven op 210°C.
Ingrediënten Bereiding
spek gekookte kastanjes 3 eieren 3 el room 75 g geraspte kaas
de              passie Creatief Koken kookvurige
ingrediënten - info kruimeldeeg olijfolie ontbijtspek of mager
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid