avocado met
Belgische kaviaar
Pureer de avocado met de Griekse yoghurt tot
een romige mousse. Voeg naar smaak
citroensap en kruiden toe.
In een champagnecoupe: een bodem
mousse en daarop in het midden een eetlepel
kaviaar.
Dit koude voorgerecht heeft alles om de
eindejaarsfeesten op te vrolijken. Dat is -
althans bij ons- één van de zeldzame
momenten dat er echte kaviaar op het menu
staat.
Maar dan moet het ook meteen goed zijn.
Dus geen compromissen voor iets dat erop
lijkt, maar the real stuff, liefst Belgische
kaviaar.
Die is niet alleen relatief betaalbaar, maar
bijzonder smaakvol.
Elke andere kaviaar van topkwaliteit is
uiteraard even oké.
Maar als je ergens in de aanbieding
‘kaviaar’ aangeprezen ziet staan aan
discountprijzen, trek dan maar je broek op
en stap er voorbij.
toastbrood
citroen
peper & zout
Belgische kaviaar
Je kan dit sober afwerken met een toefje zure
room en wat bieslook. Geen overdaad nodig,
de focus moet op de kaviaar blijven rusten.
Deze delicatesse eet je normaal niet elke
week…
Dien op met toast.
rijpe avocado
Griekse yoghurt
bieslook
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten: