Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen,
gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een
lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender.
Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd
bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper.
In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep
krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de
krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een
krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook
wat geroosterde toast is vaak welkom.
peper & zout
cayennepeper
citroen
sjalot
bieslook
eitje
cocktail van koningskrab met avocadocrème
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.