quiche met zalm,
prei en ui
Wrijf een siliconen ronde taartvorm in met
boter. Druk er het kruimeldeeg in en doorprik
de bodem. Knip de randen bij.
Snijd het preiwit, de ui en een paar teentjes
knoflook fijn en sauteer ze in wat boter met
een beetje groentebouillon. Klop de eieren
op met de room. Kruid met peper en zout.
Snijd de verse zalm in brokjes.
Vul de taartbodem met een laag
groentebereiding. Druk daarin gelijkmatig
verdeeld de zalm en overgiet met de ei-
roommengeling.
Zet de taartvorm 40 minuten in een oven op
185°C. Zet de laatste 10 minuten de
heteluchtblazer aan. Laat afkoelen en
opstijven in de koelkast.
verse zalm
3 eieren
2,5 dl room
peper en zout
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten: