dorade royale uit de oven
Aardappelen: aardappelen rozemarijn zout olijfolie Stoofpotje: rode paprika’s aubergine tomaten uit blik tomatenpuree tijm rozemarijn peper en zout
De dorade. Maak met een scherp mes insnijdingen op de flanken van de vis. Vul de insnijdingen en de buikholte met de gemengde verse kruiden. Leg de vis in een met olie ingevette ovenschaal en overgiet royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. De vis moet nu 25 minuten in een oven op 185°C. Zet op het einde even de grill aan, voor een mooi gegrild resultaat. Controleer de garing voor het opdienen. De aardappelen. Snijd de aardappelen ongeschild in partjes. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en geritste rozemarijn.

dorade royale uit de oven

Giet er olijfolie over en meng alles goed. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 45 minuten. Roer geregeld even om. Maak een stoofpotje met de gesneden groenten, tomaten en tomatenpuree. Kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Zet deze schotel samen met de aardappelen 45 minuten in de oven op 185°C. Roer een paar keer om. Op het bord: serveer de vis op een breed bord. Garneer met bladpeterselie en geef er citroenpartjes bij. Zet daarnaast de ovenschoteltjes met aardappelen en groenten, zodat de gasten zichzelf kunnen bedienen.
Visbereiding: dorade (goudbrasem) olijfolie peper & zout tijm dragon dille marjolein oregano bladpeterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

dorade royale

uit de oven

Aardappelen: aardappelen rozemarijn zout olijfolie Stoofpotje: rode paprika’s aubergine tomaten uit blik tomatenpuree tijm rozemarijn peper en zout
De dorade. Maak met een scherp mes insnijdingen op de flanken van de vis. Vul de insnijdingen en de buikholte met de gemengde verse kruiden. Leg de vis in een met olie ingevette ovenschaal en overgiet royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. De vis moet nu 25 minuten in een oven op 185°C. Zet op het einde even de grill aan, voor een mooi gegrild resultaat. Controleer de garing voor het opdienen. De aardappelen. Snijd de aardappelen ongeschild in partjes. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en geritste rozemarijn.
Giet er olijfolie over en meng alles goed. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 45 minuten. Roer geregeld even om. Maak een stoofpotje met de gesneden groenten, tomaten en tomatenpuree. Kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Zet deze schotel samen met de aardappelen 45 minuten in de oven op 185°C. Roer een paar keer om. Op het bord: serveer de vis op een breed bord. Garneer met bladpeterselie en geef er citroenpartjes bij. Zet daarnaast de ovenschoteltjes met aardappelen en groenten, zodat de gasten zichzelf kunnen bedienen.
Visbereiding: dorade (goudbrasem) olijfolie peper & zout tijm dragon dille marjolein oregano bladpeterselie
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept goudbrasem - dorade  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige