Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op Ardense wijze

Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn aardappelen

Erfgoedgerechten

Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
de              passie Creatief Koken kookvurige
peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op

Ardense wijze

Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn aardappelen

erfgoedgerechten

Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
de              passie Creatief Koken kookvurige
peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Bereiding Ingrediënten privacy beleid