Bak de spekjes, voeg gesneden champignons,
gehakte peterselie, gehakt knoflook en
gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte
wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm,
peper en zout en een scheutje citroensap. Bind
de saus, indien gewenst.
forel op
Ardense wijze
Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een
ovale pan in ruim boter en kruid met peper en
zout.
Serveer de forellen met de saus en begeleid
van gekookte aardappelen in de pel.
aardappelen
peterselie
champignons
room
maïzena
tijm
vloeiende bloem
peper en zout
Ardense forellen
boter
gerookt spek in repen
knoflook
citroen
droge witte wijn
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
meer recepten met forel :