forel op Ardense wijze
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op Ardense wijze

ingrediënten - info Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn
Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op

Ardense wijze

ingrediënten - info Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn
Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Bereiding Ingrediënten receptfiche receptfiche
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige