forel op Ardense wijze
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op Ardense wijze

Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn
print
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst.

forel op

Ardense wijze

Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.
aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 forel
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
meer recepten met forel :
de              passie Creatief Koken kookvurige