Haal de roggenvleugels door de bloem met een beetje peper en zout en bak ze met de dikke kant eerst 4 minuten in een zeer hete pan met boter. De boter mag niet bruin worden! Voeg nog wat boter toe om dat te voorkomen. Bak de vleugels daarna nog 4 minuten op de dunne kant. Haal ze uit de pan en hou ze warm, afgedekt in een oven op 85°C.

gebakken rog met kappertjesboter

ingrediënten - info roggenvleugels kappertjes boter veldsla
gebakken rog met kappertjesboter
Kappertjesboter: in een pannetje: smelt boter en bak er gehakte peterselie in met een scheutje citroensap. Voeg pas op het laatst de uitgelekte kappertjes toe. Op het bord: giet de saus over de vleugel en werk af met gefrituurde krielaardappeltjes, veldsla en een schijfje citroen.
krieltjes citroen bloem peterselie peper & zout
Creatief Koken de       passie kookvurige
Haal de roggenvleugels door de bloem met een beetje peper en zout en bak ze met de dikke kant eerst 4 minuten in een zeer hete pan met boter. De boter mag niet bruin worden! Voeg nog wat boter toe om dat te voorkomen. Bak de vleugels daarna nog 4 minuten op de dunne kant. Haal ze uit de pan en hou ze warm, afgedekt in een oven op 85°C. Kappertjesboter: in een pannetje: smelt boter en bak er gehakte peterselie in met een scheutje citroensap. Voeg pas op het laatst de uitgelekte kappertjes toe. Op het bord: giet de saus over de vleugel en werk af met gefrituurde krielaardappeltjes, veldsla en een schijfje citroen.

gebakken rog

met kappertjesboter

ingrediënten - info roggenvleugels kappertjes boter veldsla
krieltjes citroen bloem peterselie peper & zout
Bereiding Ingrediënten receptfiche receptfiche
privacy beleid de       passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français de       passie Creatief Koken kookvurige