room mierikswortelcrème groene peperbolletjes witte wijn maïszetmeel peterselie

zalm met peper- en mierikswortelroomsaus

ingrediënten - info verse zalm courgettes olijfolie dille peper en zout
zalm mierikswortelroomsaus
de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd de courgettes met de mandoline in fijne spaghetti- slierten. Laat ze uitlekken en zet ze 10 minuutjes in de oven op warme lucht op 185°C. Maak ondertussen de saus. Giet 25 cl culinaire room in een pannetje en meng met een paar eetlepels mierikswortelcrème. Doe er een eetlepel uitgelekte groene peperbolletjes uit een bokaaltje bij. Breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus met maïszetmeel opgelost in wat water. Bak de zalmmoten in een beetje olijfolie. Kruid met peper, zout en gedroogde dille. Op het bord: een nestje courghetti, overgoten met een pollepel saus. Daarnaast een tweetal zalmmoten. Werk af met wat plukjes peterselie.

zalm met peper- en

mierikswortel-

roomsaus

Bereiding
room mierikswortelcrème groene peperbolletjes witte wijn maïszetmeel peterselie
Ingrediënten
ingrediënten - info verse zalm courgettes olijfolie dille peper en zout
Snijd de courgettes met de mandoline in fijne spaghetti-slierten. Laat ze uitlekken en zet ze 10 minuutjes in de oven op warme lucht op 185°C. Maak ondertussen de saus. Giet 25 cl culinaire room in een pannetje en meng met een paar eetlepels mierikswortelcrème. Doe er een eetlepel uitgelekte groene peperbolletjes uit een bokaaltje bij. Breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus met maïszetmeel opgelost in wat water. Bak de zalmmoten in een beetje olijfolie. Kruid met peper, zout en gedroogde dille. Op het bord: een nestje courghetti, overgoten met een pollepel saus. Daarnaast een tweetal zalmmoten. Werk af met wat plukjes peterselie.
Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige