room mierikswortelcrème groene peperbolletjes witte wijn maïszetmeel peterselie

zalm met peper- en mierikswortelroomsaus

verse zalm courgettes olijfolie dille peper en zout
zalm mierikswortelroomsaus
de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd de courgettes met de mandoline in fijne spaghetti- slierten. Laat ze uitlekken en zet ze 10 minuutjes in de oven op warme lucht op 185°C. Maak ondertussen de saus. Giet 25 cl culinaire room in een pannetje en meng met een paar eetlepels mierikswortelcrème. Doe er een eetlepel uitgelekte groene peperbolletjes uit een bokaaltje bij. Breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus met maïszetmeel opgelost in wat water. Bak de zalmmoten in een beetje olijfolie. Kruid met peper, zout en gedroogde dille. Op het bord: een nestje courghetti, overgoten met een pollepel saus. Daarnaast een tweetal zalmmoten. Werk af met wat plukjes peterselie.
print

zalm met peper- en

mierikswortel-

roomsaus

room mierikswortelcrème groene peperbolletjes witte wijn maïszetmeel peterselie
verse zalm courgettes olijfolie dille peper en zout
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
courgette  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 wilde zalm
bijpassend gerecht:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
meer recepten met zalm:
Snijd de courgettes met de mandoline in fijne spaghetti-slierten. Laat ze uitlekken en zet ze 10 minuutjes in de oven op warme lucht op 185°C. Maak ondertussen de saus. Giet 25 cl culinaire room in een pannetje en meng met een paar eetlepels mierikswortelcrème. Doe er een eetlepel uitgelekte groene peperbolletjes uit een bokaaltje bij. Breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus met maïszetmeel opgelost in wat water. Bak de zalmmoten in een beetje olijfolie. Kruid met peper, zout en gedroogde dille. Op het bord: een nestje courghetti, overgoten met een pollepel saus. Daarnaast een tweetal zalmmoten. Werk af met wat plukjes peterselie.
print recept print print print recept recept de              passie Creatief Koken kookvurige