brandade van kabeljauw en bloemkool
Dit gerechtje is een brandade van kabeljauw met bloemkool en lamsoor. Brandade de morue is een typisch Frans gerecht, gemaakt met stokvis, véél olijfolie en knoflook. Hier een variant met gewone kabeljauw en een beetje a-typisch: bloemkool.
Stoom de bloemkoolroosjes gaar. Pocheer de kabeljauw in visfond en doe alles in een kookpot met een paar scheutjes olijfolie, room en pocheervocht. Kruid met peper en zout. Doe er een paar teentjes geplet knoflook bij. Zet er de staafmixer in en maak er een gladde puree van.
eieren kabeljauw bloemkool lamsoor visfond olijfolie room peper & zout
ingrediënten - info knoflook lamsoor boter grijze garnaaltjes gedroogd zeewier (optioneel)

brandade van kabeljauw en bloemkool

Bak het lamsoor in wat olijfolie of boter en pocheer eitjes. Als je tijd hebt, pel je je garnaaltjes best zelf. Op foto is dit gerechtje afgewerkt met wat gedroogd zeewier. Niet zo ingewikkeld als recept, een uurtje keukentijd, maar het heeft potentieel voor een verrassingseffect bij nietsvermoedende tafelgenoten…
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

brandade

van kabeljauw

en bloemkool

Dit gerechtje is een brandade van kabeljauw met bloemkool en lamsoor. Brandade de morue is een typisch Frans gerecht, gemaakt met stokvis, véél olijfolie en knoflook. Hier een variant met gewone kabeljauw en een beetje a-typisch: bloemkool.
Stoom de bloemkoolroosjes gaar. Pocheer de kabeljauw in visfond en doe alles in een kookpot met een paar scheutjes olijfolie, room en pocheervocht. Kruid met peper en zout. Doe er een paar teentjes geplet knoflook bij. Zet er de staafmixer in en maak er een gladde puree van.
eieren kabeljauw bloemkool lamsoor visfond olijfolie room peper & zout
ingrediënten - info knoflook lamsoor boter grijze garnaaltjes gedroogd zeewier (optioneel)
Bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Bak het lamsoor in wat olijfolie of boter en pocheer eitjes. Als je tijd hebt, pel je je garnaaltjes best zelf. Op foto is dit gerechtje afgewerkt met wat gedroogd zeewier. Niet zo ingewikkeld als recept, een uurtje keukentijd, maar het heeft potentieel voor een verrassingseffect bij nietsvermoedende tafelgenoten…
privacy beleid