kabeljauw met lamsoor in de oven
prei selder uien knoflook lamsoor paneermeel rozemarijn tijm kerstomaatjes peper en zout
vrijgeven.

kabeljauw met lamsoor in de oven

Was een 200 g lamsoor en stoof het kort aan in een pan met bruisende boter. De groente mag niet teveel slinken. Kruid met peper en zout. Bereiding. Schep de helft van de saus op de bodem van individuele ovenschoteltjes. Verdeel de gestoofde lamsoor over de bakjes. Leg in het midden een tweetal vismoten. Dek die af met een mengsel van paneermeel en boter, gekruid met rozemarijn en tijm. Verdeel de rest van de saus over de bakjes, rond de vis. Leg er een paar gehalveerde kerstomaatjes rondom. Zet de schoteltjes ongeveer 35 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de saus bubbelt en de korst op de vis goudbruin is. Dien op met een aardappelbereiding naar keuze, of gewoon wat toastjes.
kabeljauw vloeiende bloem boter kookroom visbouillon witte wijn mosterd kappertjes
bechamelsaus voor lamsoor lamsoor kabeljauw met lamsoor in de oven
Voorbereiding. Maak een roux van gelijke hoeveelheden vloeiende bloem en boter. Leng aan tot een lichte bechamel met een flesje culinaire room, een klein glas visbouillon en evenveel witte wijn. Voeg toe: een paar eetlepels mosterd en een eetlepel uitgelekte kappertjes. Meng met een garde tot een egaal mengsel. Kruid met peper en zout. Snijd een preistaaf en een stuk selder op schijfjes en een ui in halvemaantjes. Plet een paar teentjes knoflook. Stoof alles samen in wat boter. Voeg deze bereiding toe aan de bechamel.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
prei selder uien knoflook lamsoor paneermeel rozemarijn tijm kerstomaatjes peper en zout

kabeljauw met

lamsoor in de oven

Voorbereiding. Maak een roux van gelijke hoeveelheden vloeiende bloem en boter. Leng aan tot een lichte bechamel met een flesje culinaire room, een klein glas visbouillon en evenveel witte wijn. Voeg toe: een paar eetlepels mosterd en een eetlepel uitgelekte kappertjes. Meng met een garde tot een egaal mengsel. Kruid met peper en zout. Snijd een preistaaf en een stuk selder op schijfjes en een ui in halvemaantjes. Plet een paar teentjes knoflook. Stoof alles samen in wat boter. Voeg deze bereiding toe aan de bechamel.
Was een 200 g lamsoor en stoof het kort aan in een pan met bruisende boter. De groente mag niet teveel slinken. Kruid met peper en zout. Bereiding. Schep de helft van de saus op de bodem van individuele ovenschoteltjes. Verdeel de gestoofde lamsoor over de bakjes. Leg in het midden een tweetal vismoten. Dek die af met een mengsel van paneermeel en boter, gekruid met rozemarijn en tijm. Verdeel de rest van de saus over de bakjes, rond de vis. Leg er een paar gehalveerde kerstomaatjes rondom. Zet de schoteltjes ongeveer 35 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de saus bubbelt en de korst op de vis goudbruin is. Dien op met een aardappelbereiding naar keuze, of gewoon wat toastjes.
kabeljauw vloeiende bloem boter kookroom visbouillon witte wijn mosterd kappertjes
kabeljauw met lamsoor in de oven bechamelsaus voor lamsoor lamsoor kabeljauw met lamsoor in de oven print recept print print print recept recept INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 lamsoor 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 kabeljauw
selectie:
bijpassend gerecht:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
meer recepten met kabeljauw:
de              passie Creatief Koken kookvurige