zeevruchtenschotel
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijngehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

ingrediënten - info oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen
kreeft mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijngehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

ingrediënten - info oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen
kreeft mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige