zeevruchtenschotel
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

ingrediënten - info oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen
de              passie Creatief Koken kookvurige
kreeft mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

ingrediënten - info oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen
de              passie Creatief Koken kookvurige
kreeft mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Bereiding Ingrediënten Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid