Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen kreeft

Erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

zeevruchtenschotel

oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde garnalen kreeft

erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
mosselen scheermessen venusschelpjes zeewier geschaafd ijs citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood
Bereiding Ingrediënten privacy beleid