Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.
Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.
toast champignon
olijfoliegroentebouillonbroodbloemcognacpeterseliepeper en zout
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!