Bak de geplette knoflook in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Blus met Cognac en room. Voeg ingekookte groentebouillon en worchestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

Parijse champignons sjalot room Worchester knoflook

Erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie groentebouillon brood bloem Cognac peterselie
Bak de geplette knoflook in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Blus met Cognac en room. Voeg ingekookte groentebouillon en worchestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

Parijse champignons sjalot room Worchester knoflook

erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie groentebouillon brood bloem Cognac peterselie
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid