toast champignon
Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

olijfolie groentebouillon brood bloem cognac peterselie peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
Parijse champignons sjalot room worcester knoflook
print
Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

olijfolie groentebouillon brood bloem cognac peterselie peper en zout
Parijse champignons sjalot room worcester knoflook
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
selectie:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige