Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

ingrediënten - info Parijse champignons sjalot room Worcester knoflook
de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie groentebouillon brood bloem Cognac peterselie peper en zout
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Bak geplette knoflookteentjes in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Kruid met peper en zout. Blus met Cognac en room. Voeg een scheutje ingekookte groentebouillon en worcestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

toast champignon

ingrediënten - info Parijse champignons sjalot room Worcester knoflook
de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie groentebouillon brood bloem Cognac peterselie peper en zout
Bereiding Ingrediënten Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid