Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel
mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte
balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene
massa.
Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit
de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo
fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes
gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met
zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie.
toast cannibale
ingrediënten - info
Griekse yoghurt
mosterd
mayonaise
witte balsamico
olijfolie
rundgehakt
De opbouw: neem een getoaste boterham, besmeer die met
boter. Leg daarop het vlees en daarop de rest van de
ingrediënten, naar individuele smaak. Werk af met de
dressing. Geloof mij, de dressing maakt van dit eenvoudige
bistrogerechtje een topper.
peper & zout
augurkjes
sjalot
kappertjes
peterselie
brood
boter