toast cannibale
Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie.

toast cannibale

ingrediënten - info Griekse yoghurt mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt
De opbouw: neem een getoaste boterham, besmeer die met boter. Leg daarop het vlees en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Werk af met de dressing. Geloof mij, de dressing maakt van dit eenvoudige bistrogerechtje een topper.
peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter
Creatief Koken de              passie kookvurige
print
Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie.

toast cannibale

ingrediënten - info Griekse yoghurt mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt
De opbouw: neem een getoaste boterham, besmeer die met boter. Leg daarop het vlees en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Werk af met de dressing. Geloof mij, de dressing maakt van dit eenvoudige bistrogerechtje een topper.
peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige