Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie.

toast cannibale

Griekse yoghurt mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt

Erfgoedgerechten

De opbouw: een getoaste boterham, besmeerd met boter, daarop de americain en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Afwerken met de dressing en geloof mij, dat is het neusje van de zalm op dit eenvoudige bistrogerechtje.
de              passie Creatief Koken kookvurige
peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter
Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie.

toast cannibale

English translation
Griekse yoghurt mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt

erfgoedgerechten

De opbouw: een getoaste boterham, besmeerd met boter, daarop de americain en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Afwerken met de dressing en geloof mij, dat is het neusje van de zalm op dit eenvoudige bistrogerechtje.
de              passie Creatief Koken kookvurige
peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter
Bereiding Ingrediënten privacy beleid