forel met kappertjes in papillot
ingrediënten - info forel peper & zout peterselie tijm rozemarijn uien kerstomaatjes citroen laurier kappertjes witte wijn
warme groentesalade: ui venkel knoflook prei selder visbouillon witte wijn zure room peper & zout gedroogde peterselie knoflookpoeder gedroogde dragon
Leg twee vellen aluminiumfolie dakpansgewijs op elkaar en besproei met olijfolie. Was de forel. Kruid de buikholte met peper en zout. Vul met stengels peterselie, tijm en rozemarijn. Snijd een ui in halve maantjes en leg ze rond de vis, samen met een paar kerstomaatjes. Leg schijfjes citroen en een blaadje laurier op de forel en eindig met een paar koffielepels kappertjes mét vocht uit het bokaaltje en een paar draaien uit de pepermolen. Bol de randen van het folie op en giet er een scheutje witte wijn in.

forel met citroen en kappertjes in papillot

Sluit de papillotten, leg ze in een ovenschotel en zet die 20 minuten in een oven voorverwarmd op 200°C. Dien op met bijgerechten naar keuze. Hier werd het een warme groentesalade van ui, venkel, knoflook, prei en selder. Deze groenten werden eerst gebakken tot ze licht kleuren. Dan werd een scheutje visbouillon, een half glas witte wijn en een paar eetlepels zure room toegevoegd. Kruid met peper, zout, gedroogde peterselie, knoflookpoeder en gedroogde dragon. Laat sudderen en uitdampen.
de              passie Creatief Koken kookvurige
ingrediënten - info forel peper & zout peterselie tijm rozemarijn uien kerstomaatjes citroen laurier kappertjes witte wijn
warme groentesalade: ui venkel knoflook prei selder visbouillon witte wijn zure room peper & zout gedroogde peterselie knoflookpoeder gedroogde dragon
Leg twee vellen aluminiumfolie dakpansgewijs op elkaar en besproei met olijfolie. Was de forel. Kruid de buikholte met peper en zout. Vul met stengels peterselie, tijm en rozemarijn. Snijd een ui in halve maantjes en leg ze rond de vis, samen met een paar kerstomaatjes. Leg schijfjes citroen en een blaadje laurier op de forel en eindig met een paar koffielepels kappertjes mét vocht uit het bokaaltje en een paar draaien uit de pepermolen. Bol de randen van het folie op en giet er een scheutje witte wijn in.

forel met citroen

en kappertjes

in papillot

Bereiding Ingrediënten
Sluit de papillotten, leg ze in een ovenschotel en zet die 20 minuten in een oven voorverwarmd op 200°C. Dien op met bijgerechten naar keuze. Hier werd het een warme groentesalade van ui, venkel, knoflook, prei en selder. Deze groenten werden eerst gebakken tot ze licht kleuren. Dan werd een scheutje visbouillon, een half glas witte wijn en een paar eetlepels zure room toegevoegd. Kruid met peper, zout, gedroogde peterselie, knoflookpoeder en gedroogde dragon. Laat sudderen en uitdampen.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige