zeebaars in de oven krokante groenten
ingrediënten - info prei selder wortels venkel knoflook ui olijfolie visbouillon witte wijn
Schep de groenten in een ovenschotel, voeg visbouillon en witte wijn toe. Bestrooi met kappertjes en gedroogde tomaatjes. Kruid met peper en zout. Zet 15 minuten afgedekt in de oven op 185°C. Snijd het vel van de vis in en vul de buikholte met verse takjes salie, oregano, tijm en rozemarijn. Leg ze op de halfgare groenten. Vul aan met trostomaatjes. Leg er schijven limoen op. Zet de schotel 20 minuten in de oven op 200°C, daarna 5 minuten onder de grill tot het vel kleurt.
trostomaatjes gedroogde tomaatjes kappertjes peper & zout zeebaars salie oregano tijm rozemarijn limoen
Halveer de prei, schil de selder en snijd overlangs in repen. Schil de wortels en snijd ze eveneens overlangs in staven. Snijd de venkel in dikke plakken. Plet een paar knoflookteentjes en snijd de uien in halve maantjes. Leg alle groenten in een verwarmde kleefpan met een laagje olijfolie. Laat ze liggen zonder roeren, tot het raakvlak van de groenten geschroeid is.

zeebaars in de oven met krokante groenten

de              passie Creatief Koken kookvurige
ingrediënten - info prei selder wortels venkel knoflook ui olijfolie visbouillon witte wijn
Schep de groenten in een ovenschotel, voeg visbouillon en witte wijn toe. Bestrooi met kappertjes en gedroogde tomaatjes. Kruid met peper en zout. Zet 15 minuten afgedekt in de oven op 185°C. Snijd het vel van de vis in en vul de buikholte met verse takjes salie, oregano, tijm en rozemarijn. Leg ze op de halfgare groenten. Vul aan met trostomaatjes. Leg er schijven limoen op. Zet de schotel 20 minuten in de oven op 200°C, daarna 5 minuten onder de grill tot het vel kleurt.
trostomaatjes gedroogde tomaatjes kappertjes peper & zout zeebaars salie oregano tijm rozemarijn limoen
Halveer de prei, schil de selder en snijd overlangs in repen. Schil de wortels en snijd ze eveneens overlangs in staven. Snijd de venkel in dikke plakken. Plet een paar knoflookteentjes en snijd de uien in halve maantjes. Leg alle groenten in een verwarmde kleefpan met een laagje olijfolie. Laat ze liggen zonder roeren, tot het raakvlak van de groenten geschroeid is.

zeebaars

in de oven met

krokante groenten

Bereiding Ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige