Mexican streetfood buffet

Mexican streetfood buffet

carne asado
Koken in buffetvorm met een thema is succesformule om een klein gezelschap een gezellige maaltijd te bezorgen. Hier wordt gekozen voor een Mexicaans taco’s buffet. Grote voordeel: je kan alles perfect vooraf bereiden en de kok zit samen met de gasten aan tafel. Bijkomend voordeel: elke tafelgenoot kiest zelf uit een ruim assortiment wat op zijn of haar bord komt. Een klassieke win-win situatie dus. Een voorbeeld van assortiment: als hoofdingrediënten om de taco’s te vullen hebben we bereidingen met rundsvlees, varkensvlees en kip. De belangrijkste bijgerechten zijn pico de gallo en guacamole. Maar zorg bovendien voor verse groenten zoals sla, tomaten, radijsjes, komkommer en niet te vergeten, jalapeno pepertjes. De mole poblano is de meest in het oog springende saus, die best past bij de kip, maar waarom ook niet bij varken of rund? Andere sausjes maak je door het zeven en inkoken van de marinades die je gebruikt of zet er kant-en-klare Mexicaanse sausjes bij. Klik op de foto’s hieronder en ga naar de bijbehorende recepten.
carnitas pollo con mole poblano tortilla’s pico de gallo guacamole
Creatief Koken de       passie kookvurige

Mexican streetfood

buffet

Een voorbeeld van assortiment: als hoofdingrediënten om de taco’s te vullen hebben we bereidingen met rundsvlees, varkensvlees en kip. De belangrijkste bijgerechten zijn pico de gallo en guacamole. Maar zorg bovendien voor verse groenten zoals sla, tomaten, gesneden ui, radijsjes, komkommer en niet te vergeten, jalapeno pepertjes. De mole poblano is de meest in het oog springende saus, die best past bij de kip, maar waarom ook niet bij varken of rund? Andere sausjes maak je door het zeven en inkoken van de marinades die je gebruikt of zet er kant-en- klare Mexicaanse sausjes bij.
Koken in buffetvorm met een thema is succesformule om een klein gezelschap een gezellige maaltijd te bezorgen. Hier wordt gekozen voor een Mexicaans taco’s buffet. Grote voordeel: je kan alles perfect vooraf bereiden en de kok zit samen met de gasten aan tafel. Bijkomend voordeel: elke tafelgenoot kiest zelf uit een ruim assortiment wat op zijn of haar bord komt. Een klassieke win-win situatie dus.
Klik op de foto’s hieronder en ga naar de bijbehorende recepten.
carne asado carnitas pollo con mole poblano tortilla’s pico de gallo guacamole
Cuisine Créative Recettes en français privacy beleid de       passie Creatief Koken kookvurige de       passie Creatief Koken kookvurige