Meng het vruchtvlees van de avocado’s met gehakte koriander, gesnipperde ui, gesnipperde jalapeno pepers. Voeg een scheutje olijfolie, citroensap, komijnpoeder, zout en peper toe. Mix tot een homogene massa. Meng voor de afwerking met nog wat gehakte verse korianderblaadjes. Bewaar afgedekt.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Meng het vruchtvlees van de avocado’s met gehakte koriander, gesnipperde ui, gesnipperde jalapeno pepers. Voeg een scheutje olijfolie, citroensap, komijnpoeder, zout en peper toe. Mix tot een homogene massa. Meng voor de afwerking met nog wat gehakte verse korianderblaadjes. Bewaar afgedekt.
knoflooklimoenenolijfoliekomijnpoederzout en peper
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!