coregone uit het meer van Bolsena
ingrediënten - info coregone (te vervangen door forel) witte wijn gedroogde munt
Coregone of houting, behoort tot de zalmachtigen en is familie van de forel. Deze witte vis (Coregonus Linnaeus) leeft in meren. In Capodimonte, stadje aan het meer van Bolsena (Italië) is er in augustus het feest van de coregone, een toeristisch evenement.

coregone uit het meer van Bolsena

Bak de gekuiste vis een paar minuten aan beide kanten in een beetje olijfolie met geplet knoflook. Doe er dan een scheut witte wijn bij, gedroogde Romeinse munt (of gewone munt), peterselie, kappertjes en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
Dit is een hoofdschotel (secondi) en wordt dus zo opgediend, met een keuze uit bijgerechtjes. Hier is dat een salade van tomaatjes.
peterselie knoflook kappertjes citroen olijfolie peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige

coregone uit het

meer van Bolsena

ingrediënten - info coregone (te vervangen door forel) witte wijn gedroogde munt
Bak de gekuiste vis een paar minuten aan beide kanten in een beetje olijfolie met geplet knoflook. Doe er dan een scheut witte wijn bij, gedroogde Romeinse munt (of gewone munt), peterselie, kappertjes en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
Coregone of houting, behoort tot de zalmachtigen en is familie van de forel. Deze witte vis (Coregonus Linnaeus) leeft in meren. In Capodimonte, stadje aan het meer van Bolsena (Italië) is er in augustus het feest van de coregone, een toeristisch evenement.
Ingrediënten Bereiding
Dit is een hoofdschotel (secondi) en wordt dus zo opgediend, met een keuze uit bijgerechtjes. Hier is dat een salade van tomaatjes.
peterselie knoflook kappertjes citroen olijfolie peper & zout
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige