coregone uit het meer van Bolsena
ingrediënten - info coregone (te vervangen door forel) witte wijn gedroogde munt
Coregone of houting, behoort tot de zalmachtigen en is familie van de forel. Deze witte vis (Coregonus Linnaeus) leeft in meren. In Capodimonte, stadje aan het meer van Bolsena (Italië) is er in augustus het feest van de coregone, een toeristisch evenement.

coregone uit het meer van Bolsena

Bak de gekuiste vis een paar minuten aan beide kanten in een beetje olijfolie met geplet knoflook. Doe er dan een scheut witte wijn bij, gedroogde Romeinse munt (of gewone munt), peterselie, kappertjes en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
Dit is een hoofdschotel (secondi) en wordt dus zo opgediend, met een keuze uit bijgerechtjes. Hier is dat een salade van tomaatjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige
peterselie knoflook kappertjes citroen olijfolie peper & zout
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

coregone uit het

meer van Bolsena

ingrediënten - info coregone (te vervangen door forel) witte wijn gedroogde munt
Bak de gekuiste vis een paar minuten aan beide kanten in een beetje olijfolie met geplet knoflook. Doe er dan een scheut witte wijn bij, gedroogde Romeinse munt (of gewone munt), peterselie, kappertjes en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
Coregone of houting, behoort tot de zalmachtigen en is familie van de forel. Deze witte vis (Coregonus Linnaeus) leeft in meren. In Capodimonte, stadje aan het meer van Bolsena (Italië) is er in augustus het feest van de coregone, een toeristisch evenement.
Ingrediënten Bereiding
Dit is een hoofdschotel (secondi) en wordt dus zo opgediend, met een keuze uit bijgerechtjes. Hier is dat een salade van tomaatjes.
peterselie knoflook kappertjes citroen olijfolie peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid