houting met groene saus
ingrediënten - info oregano platte peterselie augurkjes knoflook limoen
Maak de saus: hak verse oregano, platte peterselie, augurkjes, knoflook, limoensap en ansjovis met olie fijn tot een koude groen saus. Vul de buikholte van de houting met salie. Bak de vis een paar minuutjes aan beide zijden in olijfolie. Werk op het bord af met de koude saus, kappertjes en schijfjes limoen. Je kan hierbij gegrilde aubergine of courgette met ui en knoflook serveren.

coregone con salsa verde

houting met groene saus

Houting is in onze streken moeilijk te vinden in de winkel. Je kan het visje in dit recept perfect vervangen door ‘gewone’ forel. Aan het Italiaanse meer van Bolsena zit coregone wél in het reguliere aanbod van viswinkels en supermarkten.
ansjovis olijfolie houting kappertjes aubergine courgette uien
Creatief Koken de              passie kookvurige print

coregone

con salsa verde

houting

met groene saus

ingrediënten - info oregano platte peterselie augurkjes knoflook limoen
Maak de saus: hak verse oregano, platte peterselie, augurkjes, knoflook, limoensap en ansjovis met olie fijn tot een koude groen saus. Vul de buikholte van de houting met salie. Bak de vis een paar minuutjes aan beide zijden in olijfolie. Werk op het bord af met de koude saus, kappertjes en schijfjes limoen. Je kan hierbij gegrilde aubergine of courgette met ui en knoflook serveren.
Houting is in onze streken moeilijk te vinden in de winkel. Je kan het visje in dit recept perfect vervangen door ‘gewone’ forel. Aan het Italiaanse meer van Bolsena zit coregone wél in het reguliere aanbod van viswinkels en supermarkten.
Ingrediënten Bereiding
ansjovis olijfolie houting kappertjes aubergine courgette uien
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige