ingrediënten - info
oregano
platte peterselie
augurkjes
knoflook
limoen
Maak de saus: hak verse oregano, platte peterselie,
augurkjes, knoflook, limoensap en ansjovis met olie fijn tot een
koude groen saus.
Vul de buikholte van de houting met salie. Bak de vis een
paar minuutjes aan beide zijden in olijfolie.
Werk op het bord af met de koude saus, kappertjes en
schijfjes limoen. Je kan hierbij gegrilde aubergine of courgette
met ui en knoflook serveren.
coregone con salsa verde
houting met groene saus
Houting is in onze streken moeilijk te vinden in de winkel.
Je kan het visje in dit recept perfect vervangen door
‘gewone’ forel.
Aan het Italiaanse meer van Bolsena zit coregone wél in
het reguliere aanbod van viswinkels en supermarkten.
ansjovis
olijfolie
houting
kappertjes
aubergine
courgette
uien
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.