pralines van Oud Brugge

Oud Brugge mascarpone gelatine
Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

pralines

van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
Oud Brugge mascarpone gelatine
Ingrediënten Bereiding
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken