pralines van Oud Brugge

pralines van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
Creatief Koken de              passie kookvurige
Oud Brugge kaas mascarpone gelatine
print

pralines

van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
Oud Brugge kaas mascarpone gelatine
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept