pralines van Oud Brugge

Oud Brugge mascarpone gelatine
Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.

feestelijke recepten

kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
de              passie Creatief Koken kookvurige

pralines

van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe kippenfond. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje.
Oud Brugge mascarpone gelatine
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

kippenfond zure room pistachenootjes Spaans pepertje
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid