cassoulet van girolles met gele wijn

cassoulet van girolles met gele wijn

ingrediënten - info wortelen champignons boter gele wijn
Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selderen champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood, of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
de              passie Creatief Koken kookvurige
room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

cassoulet

van girolles

met gele wijn

ingrediënten - info wortelen champignons boter gele wijn
Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selderen champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood, of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
Bereiding Ingrediënten
room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid