camembertmousse met Grand Marnier

ingrediënten - info Camembert room
Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

camembertmousse

met Grand Marier

Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
ingrediënten - info Camembert room
Ingrediënten Bereiding
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid