camembertmousse met Grand Marnier

Camembert room gelatineblaadjes
Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

camembertmousse

met Grand Marier

Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
Camembert room gelatineblaadjes
Ingrediënten Bereiding
Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken