camembertmousse met Grand Marnier

camembertmousse met Grand Marnier

ingrediënten - info Camembert room
Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
Creatief Koken de              passie kookvurige

camembertmousse

met Grand Marier

Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
ingrediënten - info Camembert room
Ingrediënten Bereiding
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche