camembertmousse met Grand Marnier

camembertmousse met Grand Marnier

Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
Creatief Koken de              passie kookvurige
camembert room
print

camembertmousse

met Grand Marier

Snijd de korst van de kaas. Smelt de kaas in de room. Voeg een borrelglas Grand Marnier toe en 2 geweekte gelatineblaadjes. Giet het mengsel in timbaaltjes en laat afkoelen in de frigo. Afwerking: decoreer het timbaaltje in de herfstperiode met een paar beukennootjes of fijn gestampte pistachenootjes in de andere seizoenen. Werk af met zeste van biosinaasappel.
Ingrediënten Bereiding
gelatineblaadjes Grand Marnier beukennootjes bio-appelsien
camembert room
de              passie Creatief Koken kookvurige