speculaastaartje met Brie de Meaux

Verkruimel de speculaas in een cutter en meng met de hand met gezouten boter op kamertemperatuur. Het resultaat moet een homogene pasta zijn. Strijk die open op een werkblad en egaliseer van dikte met een deegrol. De gewenste dikte van het deeg is ongeveer een centimeter. .
speculaas gezouten boter Brie de Meaux
Steek met een ringetje rondjes uit de speculaasmassa en leg die op een bord. Dek af en laat opstijven in de koelkast. Neem een stuk Brie de Meaux rechtstreeks uit de koelkast en steek er met hetzelfde ringetje rondjes uit. Ontkorst de kaas en halveer de cilindertjes, zodat ze bijna even dik zijn als het speculaastaartje. Leg op elk speculaastaartje een stukje brie. Borstel de bovenkant in met vloeibare honing. Werk af met een draai uit de pepermolen en geroosterde pijnboompitjes.
honing grof gemalen peper pijnboompitjes
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

speculaastaartje

met Brie de Meaux

Verkruimel de speculaas in een cutter en meng met de hand met gezouten boter op kamertemperatuur. Het resultaat moet een homogene pasta zijn. Strijk die open op een werkblad en egaliseer van dikte met een deegrol. De gewenste dikte van het deeg is ongeveer een centimeter. .
speculaas gezouten boter Brie de Meaux
Steek met een ringetje rondjes uit de speculaasmassa en leg die op een bord. Dek af en laat opstijven in de koelkast. Neem een stuk Brie de Meaux rechtstreeks uit de koelkast en steek er met hetzelfde ringetje rondjes uit. Ontkorst de kaas en halveer de cilindertjes, zodat ze bijna even dik zijn als het speculaastaartje. Leg op elk speculaastaartje een stukje brie. Borstel de bovenkant in met vloeibare honing. Werk af met een draai uit de pepermolen en geroosterde pijnboompitjes.
Ingrediënten Bereiding
honing grof gemalen peper pijnboompitjes
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken