ananassorbet

ananassorbet

Maak suikersiroop: voor 300 cc meng je 275 cc water en 200 gr kristalsuiker. Los de suiker al roerende op, op laag vuur. Als de substantie helder geworden is, laat dan nog één minuut doorkoken. Laat volledig afkoelen voor het gebruik. Pureer de ananas met de suikersiroop en citroensap. Klop het eiwit stijf en spatel het door het mengsel. Voeg water toe. Giet de bereiding in de ijsmachine en zet op de sorbetstand. Dien op in een ijscoupe, eventueel met een glaasje citroenjenever als smaakverfrisser voor de hoofdschotel in een meergangenmenu.
1 el citroensap 1 eiwit 1 dl koud water
Creatief Koken de              passie kookvurige
225 gr verse ananas 300 cc suikersiroop
print

ananassorbet

Maak suikersiroop: voor 300 cc meng je 275 cc water en 200 gr kristalsuiker. Los de suiker al roerende op, op laag vuur. Als de substantie helder geworden is, laat dan nog één minuut doorkoken. Laat volledig afkoelen voor het gebruik. Pureer de ananas met de suikersiroop en citroensap. Klop het eiwit stijf en spatel het door het mengsel. Voeg water toe. Giet de bereiding in de ijsmachine en zet op de sorbetstand. Dien op in een ijscoupe, eventueel met een glaasje citroenjenever als smaakverfrisser voor de hoofdschotel in een meergangenmenu.
1 el citroensap 1 eiwit 1 dl koud water
de              passie Creatief Koken kookvurige
225 gr verse ananas 300 cc suikersiroop
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 ananas
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: