pompoenblini’s
met zoetzure
rode bietjes
Kook een halve pompoen gaar en pureer met
een paar eetlepels room. Maak een glad
beslag met de pompoenpuree, gelijke
hoeveelheden tarwebloem en boekweitmeel,
een losgeklopt ei en peper en zout. Bak er
blini’s van, in een beetje olijfolie.
Sauteer gesneden ui en laat karameliseren
met een beetje suiker. Blus met balsamico.
Voeg in dobbelsteentjes gesneden bietjes en
geraspte gember toe en laat kort meestoven.
Op een bordje: een blini met daarop een
schep biet. Werk af met een lepel zure room
en plukjes koriander.
Andere:
zure room
koriander
ui
kandijsuiker
witte balsamico
gekookte rode biet
verse gember
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.