eendenrilettes

gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot knoflook
Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommeren kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.

feestelijke recepten

bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige

eendenrilettes

Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommeren kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.
gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot knoflook
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid