eendenrilettes

eendenrilettes

Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommer en kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.
knoflook bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige
gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot
print

eendenrilettes

Verwijder vel en bot van de bouten. Scheur het vlees tot vezels. Fruit gesnipperde sjalot en gesnipperd bieslook in wat ganzenvet met geperst knoflook. Meng met het vlees. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Maak quenelles van de rilette met 2 eetlepels. Presenteer op aperitiefbordjes met een paar ingrediënten naar keuze, zoals komkommer en kerstomaatjes. Maar het kan ook met gesnipperde zongedroogde tomaatjes, platte peterselie of rucola. Serveer met een warm toastje.
knoflook bieslook rucola gedroogde kerstomaatjes peterselie
gekonfijte eendenbouten ganzenvet sjalot
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept