Gazpacho: smelt de witte chocolade met de
kokosmelk. Voeg een snuifje kurkuma toe voor
de kleur. Roer tot een gladde massa. Zet dit in
de koelkast.
Frambozenijs: pureer de frambozen met een
beetje water en zeef. Voeg de suikers, een
eidooier, de melk en de room toe en mix tot een
homogene massa. Giet het mengsel in de
ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’.
gazpacho van
witte chocolade
met frambozenijs
Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de
bordjes en leg langs de rand ervan een bolletje
frambozenijs. Werk af met kokosrasp,
kokosrotsjes, room, frambozen, witte
balsamicoparels, marasquinokersen en
bloemsuiker.
Frambozenijs:
200 gr verse
frambozen
90 gr kristalsuiker
1 eidooier
1 zakje vanillesuiker
225 cc volle room
100 cc volle melk
witte chocolade
kokosmelk
kurkuma
room
kokosrotsjes
verse frambozen
siroopparels
gekonfijte kersen
kokosrasp
bloemsuiker
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen: