Mix het vruchtvlees van de avocado’s in de blender met een paar lepels zuring uit een bokaal, kippenbouillon en citroensap naar smaak. Breng op smaak met peper, zout en piment. Roer zure room door de puree en zet koel weg. Vul verrines en zet koel weg. Voor het opdienen: decoreer met gesneden radijsjes, plukjes waterkers en een stukje citroen.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Mix het vruchtvlees van de avocado’s in de blender met een paar lepels zuring uit een bokaal, kippenbouillon en citroensap naar smaak. Breng op smaak met peper, zout en piment. Roer zure room door de puree en zet koel weg. Vul verrines en zet koel weg. Voor het opdienen: decoreer met gesneden radijsjes, plukjes waterkers en een stukje citroen.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!