gegratineerd witloof met hesp

witloof sneden beenham melk knoflook vloeiende bloem
Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe.

Erfgoedgerechten

Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.
de              passie Creatief Koken kookvurige
boter geraspte Gruyère suiker nootmuskaat peper & zout

gegratineerd

witloof met hesp

Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe.
Ingrediënten
witloof sneden beenham melk knoflook vloeiende bloem
Bereiding

erfgoedgerechten

Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.
de              passie Creatief Koken kookvurige
boter geraspte Gruyère suiker nootmuskaat peper & zout
privacy beleid