hespenrolletjes met asperges

hespenrolletjes met asperges

ingrediënten - info gekookte beenham asperges eieren ijsbergsla komkommer
Schil de asperges grondig. Stoom ze gaar in een tiental minuutjes, afhankelijk van hun dikte. Laat volledig afkoelen. Rol ze per twee op in sneetjes gekookte ham. Was de ijsbergsla en snipper de blaadjes. Snijd een komkommer ongeschild in plakjes. Kook de eieren hard, laat volledig afkoelen en snijd ze gepeld in plakjes. Kook aardappeltjes. Laat ze volledig afkoelen. Verdeel ze in partjes en meng ze in een kommetje met mayonaise en gesnipperd bieslook.
Op het bord: een bedje ijsbergsla met daarop de hamrolletjes met asperges. Werk af met een paar stukjes aardappel, gesneden ei, gesneden komkommer, kerstomaatjes en gehakte peterselie. Serveer met een potje mayonaise en zet ook de pepermolen en een zoutvatje klaar. Vervang eventueel de koude aardappeltjes door gebakken aardappeltjes voor een even lekkere variant. Je kan ook een dienbord vullen met deze rolletjes en de begeleidende ingrediënten en deze gebruiken in een koud buffet.
de              passie Creatief Koken kookvurige
kerstomaatjes peterselie aardappeltjes bieslook mayonaise peper en zout
klik hier voor meer recepten met asperges Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

hespenrolletjes

met asperges

Schil de asperges grondig. Stoom ze gaar in een tiental minuutjes, afhankelijk van hun dikte. Laat volledig afkoelen. Rol ze per twee op in sneetjes gekookte ham. Was de ijsbergsla en snipper de blaadjes. Snijd een komkommer ongeschild in plakjes. Kook de eieren hard, laat volledig afkoelen en snijd ze gepeld in plakjes. Kook aardappeltjes. Laat ze volledig afkoelen. Verdeel ze in partjes en meng ze in een kommetje met mayonaise en gesnipperd bieslook.
Ingrediënten
ingrediënten - info gekookte beenham asperges eieren ijsbergsla komkommer
Bereiding
Op het bord: een bedje ijsbergsla met daarop de hamrolletjes met asperges. Werk af met een paar stukjes aardappel, gesneden ei, gesneden komkommer, kerstomaatjes en gehakte peterselie. Serveer met een potje mayonaise en zet ook de pepermolen en een zoutvatje klaar. Vervang eventueel de koude aardappeltjes door gebakken aardappeltjes voor een even lekkere variant. Je kan ook een dienbord vullen met deze rolletjes en de begeleidende ingrediënten en deze gebruiken in een koud buffet.
de              passie Creatief Koken kookvurige
kerstomaatjes peterselie aardappeltjes bieslook mayonaise peper en zout
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
klik hier voor meer recepten met asperges privacy beleid