hespenrolletjes met asperges

hespenrolletjes met asperges

Schil de asperges grondig. Stoom ze gaar in een tiental minuutjes, afhankelijk van hun dikte. Laat volledig afkoelen. Rol ze per twee op in sneetjes gekookte ham. Was de ijsbergsla en snipper de blaadjes. Snijd een komkommer ongeschild in plakjes. Kook de eieren hard, laat volledig afkoelen en snijd ze gepeld in plakjes. Kook aardappeltjes. Laat ze volledig afkoelen. Verdeel ze in partjes en meng ze in een kommetje met mayonaise en gesnipperd bieslook.
Op het bord: een bedje ijsbergsla met daarop de hamrolletjes met asperges. Werk af met een paar stukjes aardappel, gesneden ei, gesneden komkommer, kerstomaatjes en gehakte peterselie. Serveer met een potje mayonaise en zet ook de pepermolen en een zoutvatje klaar. Vervang eventueel de koude aardappeltjes door gebakken aardappeltjes voor een even lekkere variant. Je kan ook een dienbord vullen met deze rolletjes en de begeleidende ingrediënten en deze gebruiken in een koud buffet.
kerstomaatjes peterselie aardappeltjes bieslook mayonaise peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
gekookte beenham asperges eieren ijsbergsla komkommer
print

hespenrolletjes

met asperges

Schil de asperges grondig. Stoom ze gaar in een tiental minuutjes, afhankelijk van hun dikte. Laat volledig afkoelen. Rol ze per twee op in sneetjes gekookte ham. Was de ijsbergsla en snipper de blaadjes. Snijd een komkommer ongeschild in plakjes. Kook de eieren hard, laat volledig afkoelen en snijd ze gepeld in plakjes. Kook aardappeltjes. Laat ze volledig afkoelen. Verdeel ze in partjes en meng ze in een kommetje met mayonaise en gesnipperd bieslook.
Op het bord: een bedje ijsbergsla met daarop de hamrolletjes met asperges. Werk af met een paar stukjes aardappel, gesneden ei, gesneden komkommer, kerstomaatjes en gehakte peterselie. Serveer met een potje mayonaise en zet ook de pepermolen en een zoutvatje klaar. Vervang eventueel de koude aardappeltjes door gebakken aardappeltjes voor een even lekkere variant. Je kan ook een dienbord vullen met deze rolletjes en de begeleidende ingrediënten en deze gebruiken in een koud buffet.
kerstomaatjes peterselie aardappeltjes bieslook mayonaise peper en zout
gekookte beenham asperges eieren ijsbergsla komkommer
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 asperges
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige