Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in
boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid
met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep
van in een soepmachine of op de klassieke
wijze. Zet er dan de staafmixer in. Bind de soep
indien gewenst.
Noordzeevissoep
Giet de warme soep in een pot. Voeg
Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai,
pladijs (schol) en pocheer zonder te koken.
Breng op smaak en werk af in het bord met een
schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde
dille.
knoflook
visbouillon
witte wijn
boter
laurier
dille
peper & zout
kabeljauw
andere witvis
(seizoen)
grijze garnalen
prei
ui
venkel
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad
meer soep: