Noordzeevissoep
Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Zet er dan de staafmixer in. Bind de soep indien gewenst.

Noordzeevissoep

Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.
knoflook visbouillon witte wijn boter laurier dille peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
kabeljauw andere witvis (seizoen) grijze garnalen prei ui venkel
print
Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Zet er dan de staafmixer in. Bind de soep indien gewenst.

Noordzeevissoep

Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.
knoflook visbouillon witte wijn boter laurier dille peper & zout
kabeljauw andere witvis (seizoen) grijze garnalen prei ui venkel
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
selectie:
kruimelpad
meer soep:
de              passie Creatief Koken kookvurige