Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Zet er dan de staafmixer in. Bind de soep indien gewenst.

Noordzeevissoep

kabeljauw andere witvis (seizoen) grijze garnalen prei ui venkel

Erfgoedgerechten

Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.
de              passie Creatief Koken kookvurige
knoflook visbouillon witte wijn boter laurier dille peper & zout
Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Zet er dan de staafmixer in. Bind de soep indien gewenst.

Noordzeevissoep

kabeljauw andere witvis (seizoen) grijze garnalen prei ui venkel

erfgoedgerechten

Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.
de              passie Creatief Koken kookvurige
knoflook visbouillon witte wijn boter laurier dille peper & zout
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid