advocaat
Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.

advocaat

Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advocaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
Creatief Koken de              passie kookvurige
12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
print

advocaat

Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.
Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advocaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige