advocaat
Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.

advocaat

ingrediënten - info 12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
Als alles goed gemengd is, giet je de advokaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advokaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
de              passie Creatief Koken kookvurige
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

advocaat

Klop de eidooiers op met de handmixer met geleidelijke toevoeging van de suiker en vanillesuiker. Blijven kloppen tot alle suiker opgelost is. Klop nu langzaam de melk door het eimengsel met de mixer op lage snelheid. Doe er al kloppend, een mespuntje kaneel bij en dan zeer langzaam de alcohol en de rum.
Als alles goed gemengd is, giet je de advokaat in bokalen. Laat de bokalen een paar weken staan in de koelkast. Hoe langer hoe beter, want de advokaat komt dan pas op de gewenste dikte. Je kan hem in principe minstens één jaar bewaren.
de              passie Creatief Koken kookvurige Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info 12 eieren 350 gr griessuiker 2 zakjes vanillesuiker
20 cl pure alcohol (96%) 10 cl bruine rum mespuntje kaneel een blik gecondenseerde melk (+- 40 cl)
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid