peper & zout nootmuskaat parmezaan eieren grijze garnalen peterselie gruyère
Snijd het witloof fijn en stoof het gaar in boter. Voeg room, een scheut witte wijn, Noilly prat en witte balsamico toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat inkoken.

garnalenpannetje met witloof

garnalenpannetje met witloof 3
Roer geraspte parmeszaan door de bereiding. Meng af het vuur met een losgeklopte eidooier en dan de gepelde grijze garnalen en gehakte peterselie. Vul schaaltjes, dek af met geraspte gruyère. Gratineer.
garnalenpannetje met witloof 2
witloof boter room witte wijn Noilly Prat witte balsamico
garnalenpannetje met witloof
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

garnalenpannetje

met witloof

peper & zout nootmuskaat parmezaan eieren grijze garnalen peterselie gruyère
Snijd het witloof fijn en stoof het gaar in boter. Voeg room, een scheut witte wijn, Noilly prat en witte balsamico toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat inkoken.
Roer geraspte parmeszaan door de bereiding. Meng af het vuur met een losgeklopte eidooier en dan de gepelde grijze garnalen en gehakte peterselie. Vul schaaltjes, dek af met geraspte gruyère. Gratineer.
witloof boter room witte wijn Noilly Prat witte balsamico
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 grijze garnalen witloof  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige