Snijd het witloof fijn en stoof het gaar in boter. Voeg room, een scheut witte wijn, Noilly prat en witte balsamico toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat inkoken.
garnalenpannetje met witloof
Roer geraspte parmeszaan door de bereiding. Meng af het vuur met een losgeklopte eidooier en dan de gepelde grijze garnalen en gehakte peterselie. Vul schaaltjes, dek af met geraspte gruyère. Gratineer.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Snijd het witloof fijn en stoof het gaar in boter. Voeg room, een scheut witte wijn, Noilly prat en witte balsamico toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat inkoken.
Roer geraspte parmeszaan door de bereiding. Meng af het vuur met een losgeklopte eidooier en dan de gepelde grijze garnalen en gehakte peterselie. Vul schaaltjes, dek af met geraspte gruyère. Gratineer.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!