forel met zalm en preivulling
boter forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn olijfolie peper en zout venkel
ingrediënten - info prei ui lente-ui peterselie citroen dille
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminiumfolie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesneden ui, preiringen, venkel en wat gehakte peterselie. Voeg een scheutje witte wijn, kruidenkaas en gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout.
Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover, leg er wat gesneden lente-uitjes bovenop en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. Werk af met gehakte peterselie. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden. Het gerechtje wordt hier gepresenteerd met een venkel- preipuree. Stoof grof gesneden prei, venkel en ui in wat boter en een kuipje groentebouillon. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Zet de handmixer in de stoofpot en pureer de bereiding.

forel met zalm en preivulling

de       passie Creatief Koken kookvurige

forel met zalm

en preivulling

boter forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn olijfolie peper en zout venkel
ingrediënten - info prei ui lente-ui peterselie citroen dille
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminium folie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesneden ui, preiringen, venkel en wat gehakte peterselie. Voeg een scheutje witte wijn, kruidenkaas en gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout. Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover, leg er wat gesneden lente-uitjes bovenop en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. Werk af met gehakte peterselie. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden.
Het gerechtje wordt hier gepresenteerd met een venkel-preipuree. Stoof grof gesneden prei, venkel en ui in wat boter en een kuipje groentebouillon. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Zet de handmixer in de stoofpot en pureer de bereiding.
Bereiding Ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de       passie Creatief Koken kookvurige de       passie Creatief Koken kookvurige