velouté van aardpeer en truffel
Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
zwarte truffel peper & zout room ei kervel
Creatief Koken de              passie kookvurige
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
print
Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
Ingrediënten Bereiding
zwarte truffel peper & zout room ei kervel
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
de              passie Creatief Koken kookvurige