velouté van aardpeer en truffel
Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
zwarte truffel peper & zout room ei kervel
Creatief Koken de              passie kookvurige
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
print
Doe geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon en de helft van de cantharellen in een kookpot en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
zwarte truffel peper & zout room ei kervel
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
meer soep:
selectie:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: aardpeer  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 cantharellen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 truffel
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept