velouté van aardpeer, cantharellen en truffel

1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
Maak soep van geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon, de helft van de cantharellen en de kruiden. Doe alle ingrediënten in een kookpot en laat 20 minuten koken. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.

feestelijke recepten

zwarte truffel peper & zout room ei kervel
de              passie Creatief Koken kookvurige

velouté

van aardpeer,

cantharellen

en truffel

Maak soep van geschilde en gesneden aardpeer, gevogeltebouillon, de helft van de cantharellen en de kruiden. Doe alle ingrediënten in een kookpot en laat 20 minuten koken. Pureer de soep met de staafmixer en druk door een fijne zeef. Breng terug aan de kook, laat een paar minuutjes sudderen en zet het vuur af. Bind de soep met een liaison van een losgeklopt eigeel met een eetlepel room. Laat niet meer koken. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

zwarte truffel peper & zout room ei kervel
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid