witloofcrème met gedroogde reeham
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
wortelen ui knoflook boter
print
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
Ingrediënten Bereiding
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
wortelen ui knoflook boter
de              passie Creatief Koken kookvurige