witloofcrème met gedroogde reeham
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
wortelen ui knoflook boter
print
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
wortelen ui knoflook boter
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
meer soep:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: sinaasappel - appelsien  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 wortelen
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept