hoeve-eitje met zomertruffel

hoeve-eitje met zomertruffel

Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes.
eieren boter room peper en zout parmezaan
Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas.
Creatief Koken de              passie kookvurige
ui knoflook truffel truffelolie
print

hoeve-eitje met

zomertruffel

Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas.
Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier met camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes. (zie info recept).
eieren boter room peper en zout parmezaan
ui knoflook truffel truffelolie
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
selectie:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 truffel
Verwante recepten:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept