hoeve-eitje met zomertruffel

ui knoflook truffel truffelolie
Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes.
eieren boter room peper en zout Parmesan
Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

hoeve-eitje met

zomertruffel

Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas.
ui knoflook truffel truffelolie
Ingrediënten Bereiding
Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes.
eieren boter room peper en zout Parmesan
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken