pompoencurry

pompoencurry

citroengraspoeder komijnpoeder koriander wokolie tomatenpuree kokosmelk kippenbouillon ingemaakte rode paprika peper en zout
ingrediënten - info flespompoen uien wortelen gember knoflook rode currypasta fijne suiker vloeiende bloem
Voeg een groot glas kippenbouillon toe en roerbak nog een minuutje. Voeg verder toe: een blik kokosmelk, een potje tomatenpuree en een paar eetlepels ingemaakte zoetzure rode paprika uit een bokaaltje. Voeg de kruiding toe: een tweetal eetlepels rode currypasta, een snuifje suiker en naar smaak citroengraspoeder, komijnpoeder, gedroogde koriander, gemberpoeder, peper en zout. Laat al roerend sudderen tot de smaken goed vermengd zijn. Controleer of de pompoenblokjes volledig gaar zijn. Bind de curry eventueel met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op als een vegetarisch gerecht, eventueel in combinatie met rijst of noedels. Er kan ook een stukje kip bij voor wie veggie niet echt ziet zitten.
Voorbereiding. Schil een flespompoen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in grote dobbelstenen. Snijd een tweetal uien, twee grote wortelen en een vijftal teentjes knoflook in een fijne brunoise. Gebruik daartoe eventueel een blendertje. Verhit een flinke scheut wokolie in een wokpan. Bak de pompoenblokjes tot ze halfzacht zijn. Voeg de andere groentenmix toe en roerbak tot de uisnippers glazig zijn.
Creatief Koken de              passie kookvurige

pompoencurry

Bereiding
Voorbereiding. Schil een flespompoen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in grote dobbelstenen. Snijd een tweetal uien, twee grote wortelen en een vijftal teentjes knoflook in een fijne brunoise. Gebruik daartoe eventueel een blendertje. Verhit een flinke scheut wokolie in een wokpan. Bak de pompoenblokjes tot ze halfzacht zijn. Voeg de andere groentenmix toe en roerbak tot de uisnippers glazig zijn.
Ingrediënten
ingrediënten - info flespompoen uien wortelen gember knoflook rode currypasta fijne suiker vloeiende bloem
citroengraspoeder komijnpoeder koriander wokolie tomatenpuree kokosmelk kippenbouillon ingemaakte rode paprika peper en zout
Voeg een groot glas kippenbouillon toe en roerbak nog een minuutje. Voeg verder toe: een blik kokosmelk, een potje tomatenpuree en een paar eetlepels ingemaakte zoetzure rode paprika uit een bokaaltje. Voeg de kruiding toe: een tweetal eetlepels rode currypasta, een snuifje suiker en naar smaak citroengraspoeder, komijnpoeder, gedroogde koriander, gemberpoeder, peper en zout. Laat al roerend sudderen tot de smaken goed vermengd zijn. Controleer of de pompoenblokjes volledig gaar zijn. Bind de curry eventueel met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op als een vegetarisch gerecht, eventueel in combinatie met rijst of noedels. Er kan ook een stukje kip bij voor wie veggie niet echt ziet zitten.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français pompoencurry
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige