pompoenspiesjes
pompoen rode ui rozemarijn
Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.

pompoenspiesjes

olijfolie sesamolie honing
Creatief Koken de              passie kookvurige

pompoenspiesjes

Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.
olijfolie sesamolie honing
bereiding ingrediënten
receptfiche receptfiche
pompoen rode ui rozemarijn
Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige