pompoenspiesjes
Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.

pompoenspiesjes

olijfolie sesamolie honing
Creatief Koken de              passie kookvurige
pompoen rode ui rozemarijn
print

pompoenspiesjes

Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.
olijfolie sesamolie honing
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 pompoen
kruimelpad:
selectie:
voorbeeld van toepassing:
de              passie Creatief Koken kookvurige
pompoen rode ui rozemarijn