pompoenspiesjes
pompoen rode ui rozemarijn
Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.

pompoenspiesjes

olijfolie sesamolie honing
Recept met dit bijgerecht: Mixed grill van de jachtbuit
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken méér: bbq - skottel - plancha - tuinfeest - campingkoken de              passie Creatief Koken kookvurige

pompoenspiesjes

Snijd een geschilde butternutpompoen in grote dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier delen. Haal de meeste blaadjes van de rozemarijntakjes, maar laat de top eraan. Maak brochettes van beide groenten op de rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1 minuutje in de microgolfoven op 750 W. Besprenkel ze dan met een vinaigrette van olijfolie, sesamolie en honing. Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de top van de spiesjes niet verbranden.
olijfolie sesamolie honing
bereiding ingrediënten
Recept met dit bijgerecht: Mixed grill van de jachtbuit
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid
pompoen rode ui rozemarijn