pompoenspiesjes
Snijd een geschilde butternutpompoen in grote
dobbelstenen. Schil en snijd rode ui in vier
delen. Haal de meeste blaadjes van de
rozemarijntakjes, maar laat de top eraan.
Maak brochettes van beide groenten op de
rozemarijnspiesjes. Gaar de brochettes 1
minuutje in de microgolfoven op 750 W.
Besprenkel ze dan met een vinaigrette van
olijfolie, sesamolie en honing.
Grill de spiesjes af, keer regelmatig om en maar
zorg ervoor dat de rozemarijnblaadjes aan de
top van de spiesjes niet
verbranden.
olijfolie
sesamolie
honing
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
selectie:
voorbeeld van toepassing:
pompoen
rode ui
rozemarijn