linguine con le cozze alla napoletana

de              passie Creatief Koken kookvurige
zachte chilivlokken tomatenpuree knoflookpasta mosselen gedroogde tomaatjes platte peterselie
Kook de linguine al dente. Neem een grote kookpot en giet er een bodempje olijfolie in, een pollepel van het kookvocht van de pasta en een half glas witte wijn. Kruid met peper, zout en zachte chilivlokjes. Meng met een paar eetlepels tomatenpuree en een eetlepel knoflookpasta. Roer goed om en breng de bereiding aan de kook. Kuis, spoel en kook de mosselen, afgedekt en op hoog vuur. Verwijder de ongeopende exemplaren en haal de anderen uit de schelp. Zet de mosseltjes warm weg.
ingrediënten - info linguine olijfolie witte wijn peper en zout
Zeef het kookvocht, voeg een handvol gedroogde tomaatjes toe. Breng aan de kook en verminder dan het vuur. Schep de pasta in de kookpot en roer goed om tot het vocht bijna volledig opgeslorpt is en de pasta de juiste temperatuur heeft om op te dienen. Draai met een vork nestjes van de pasta en leg die op de borden. Schep er een paar eetlepels mosselen bij. Giet de rest van de saus over de borden en werk af met plukjes platte peterselie.
linguine con le cozze alla napoletana
Napoli
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

linguine

con le cozze

alla napoletana

de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Bereiding
Kook de linguine al dente. Neem een grote kookpot en giet er een bodempje olijfolie in, een pollepel van het kookvocht van de pasta en een half glas witte wijn. Kruid met peper, zout en zachte chilivlokjes. Meng met een paar eetlepels tomatenpuree en een eetlepel knoflookpasta. Roer goed om en breng de bereiding aan de kook. Kuis, spoel en kook de mosselen, afgedekt en op hoog vuur. Verwijder de ongeopende exemplaren en haal de anderen uit de schelp. Zet de mosseltjes warm weg.
Zeef het kookvocht, voeg een handvol gedroogde tomaatjes toe. Breng aan de kook en verminder dan het vuur. Schep de pasta in de kookpot en roer goed om tot het vocht bijna volledig opgeslorpt is en de pasta de juiste temperatuur heeft om op te dienen. Draai met een vork nestjes van de pasta en leg die op de borden. Schep er een paar eetlepels mosselen bij. Giet de rest van de saus over de borden en werk af met plukjes platte peterselie.
Ingrediënten
ingrediënten - info linguine olijfolie witte wijn peper en zout
zachte chilivlokken tomatenpuree knoflookpasta mosselen gedroogde tomaatjes platte peterselie
privacy beleid