Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet ondertussen een recipiënt in een oven op 85°C met een paar lepels olijfolie en evenveel room. Doe er de helft van de geschaafde truffel bij met wat truffelolie.
tagliatelle met truffel
Dit is één van de eenvoudigste en meest smaakvolle pasta’s ooit. Meer nog, als ik één gerecht zou moeten kiezen uit de honderden op deze website, een gerecht dat mijn absolute voorkeur heeft, dan is het wel deze tagliatelle met truffel. Eén belangrijke voorwaarde: gebruik verse truffel en niet het goedkopere maar minder smaakvolle alternatief uit een potje of uit blik.
Laat de pasta goed uitlekken en meng met de inhoud van en in het recipiënt. Schep op borden en werk af met geschaafde truffel en een paar lepels gemalen parmezaan.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet ondertussen een recipiënt in een oven op 85°C met een paar lepels olijfolie en evenveel room. Doe er de helft van de geschaafde truffel bij met wat truffelolie.
Dit is één van de eenvoudigste en meest smaakvolle pasta’s ooit. Meer nog, als ik één gerecht zou moeten kiezen uit de honderden op deze website, een gerecht dat mijn absolute voorkeur heeft, dan is het wel deze tagliatelle met truffel. Eén belangrijke voorwaarde: gebruik verse truffel en niet het goedkopere maar minder smaakvolle alternatief uit een potje of uit blik.
Laat de pasta goed uitlekken en meng met de inhoud van en in het recipiënt. Schep op borden en werk af met geschaafde truffel en een paar lepels gemalen parmezaan.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!