gerookte zalm belle vue

Koel de borden. Leg er één laag fijngesneden gerookte zalm op. Werk af met fijngesnipperde ui, gehakte peterselie, een draai uit de pepermolen en een schijfje citroen. Dien op met getoast stokbrood en goede boter.
Hoewel dit één van de meest eenvoudige gerechtjes is, zonder veel inbreng van de hobbykok (tenzij je de zalm zelf rookt), heeft het een ongelooflijk feestelijke uitstraling en vraagt het eigenlijk, in een feestmenu, om begeleid te worden van een glaasje champagne. De presentatie kan uiteraard verfijnd worden. Draai de zalm in roosjes en decoreer de borden met schijfjes hard gekoot ei, een mayonaise of dillesausje, salade en andere kleurrijke groentjes.
citroen stokbrood boter peper uit de molen
Creatief Koken de              passie kookvurige
gerookte zalm ui peterselie
print
Koel de borden. Leg er één laag fijngesneden gerookte zalm op. Werk af met fijngesnipperde ui, gehakte peterselie, een draai uit de pepermolen en een schijfje citroen. Dien op met getoast stokbrood en goede boter.

gerookte zalm

belle vue

Hoewel dit één van de meest eenvoudige gerechtjes is, zonder veel inbreng van de hobbykok (tenzij je de zalm zelf rookt), heeft het een ongelooflijk feestelijke uitstraling en vraagt het eigenlijk, in een feestmenu, om begeleid te worden van een glaasje champagne. De presentatie kan uiteraard verfijnd worden. Draai de zalm in roosjes en decoreer de borden met schijfjes hard gekoot ei, een mayonaise of dillesausje, salade en andere kleurrijke groentjes.
citroen stokbrood boter peper uit de molen
gerookte zalm ui peterselie
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige