Maak het roomijs. Klop de eidooiers met de suiker en vanillesuiker tot een luchtig en schuimig mengsel. Voeg al roerende de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf. Voeg de opgeklopte slagroom bij de andere ingrediënten voor het roomijs. Meng goed, giet het mengsel in de ijsmachine en werk af met het geschikte programma.

dame blanche

Roomijs: 3 eidooiers 100g basterdsuiker 10g vanillesuiker 25 cl volle melk 20 cl room

Erfgoedgerechten

Maak chocoladesaus. Smelt de chocoladerepen au bain marie met een paar lepels sterke koffie en een scheut room. Meng tot een gladdesaus. Klop de slagroom stijf met vanillesuiker. Giet dit in een spuitzak. Schep 2 tot 3 bollen roomijs in een ijscoupe, overgiet met chocoladesaus, werk af met veel slagroom en decoreer met chocoladeschilfers of cacaopoeder.
de              passie Creatief Koken kookvurige
Chocoladesaus: pure chocolade sterke koffie room Slagroom: volle room vanillesuiker Versiering: pure chocolade cacaopoeder
Maak het roomijs. Klop de eidooiers met de suiker en vanillesuiker tot een luchtig en schuimig mengsel. Voeg al roerende de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf. Voeg de opgeklopte slagroom bij de andere ingrediënten voor het roomijs. Meng goed, giet het mengsel in de ijsmachine en werk af met het geschikte programma.

dame blanche

Roomijs: 3 eidooiers 100g basterdsuiker 10g vanillesuiker 25 cl volle melk 20 cl room

erfgoedgerechten

Maak chocoladesaus. Smelt de chocoladerepen au bain marie met een paar lepels sterke koffie en een scheut room. Meng tot een gladdesaus. Klop de slagroom stijf met vanillesuiker. Giet dit in een spuitzak. Schep 2 tot 3 bollen roomijs in een ijscoupe, overgiet met chocoladesaus, werk af met veel slagroom en decoreer met chocoladeschilfers of cacaopoeder.
de              passie Creatief Koken kookvurige
Chocoladesaus: pure chocolade sterke koffie room Slagroom: volle room vanillesuiker Versiering: pure chocolade cacaopoeder
Bereiding Ingrediënten privacy beleid