Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van
ketchup, mosterd, mayonaise en
worcestershiresaus. Meng dit onder het vers
gehakt vlees. Kruid met peper, zout en zacht
paprikapoeder.
steak tartaar
met frietjes
Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen
potjes en stort die uit op de borden. Maak met
een koffielepel een holte in de bovenkant van
het torentje en schep er een eidooier in.
Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot,
kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als
fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld,
schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan
toevoegen.
Dien op met verse frietjes.
sjalot
kappertjes
augurkjes
zilveruitjes
komkommer
kerstomaatjes
peper en zout
zacht paprikapoeder
aardappelen
biefstuk
ketchup
mosterd
mayonaise
worcestershiresaus
olijfolie
eidooiers
kropsla
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
bijpassende gerechten:
kruimelpad:
meer recepten met vlees: