Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worcestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees.

steak tartaar met frietjes

gehakte biefstuk ketchup mosterd mayonaise worcestershiresaus olijfolie eidooiers kropsla

Erfgoedgerechten

Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Serveer alle componenten in aparte potjes op tafel, ook de ketchup, mayonaise, mosterd, tabasco en worchestershiresaus. Dien op met verse frietjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige
sjalot kappertjes augurkjes zilveruitjes komkommer kerstomaatjes tabasco aardappelen
Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worcestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees.

steak tartaar

met frietjes

gehakte biefstuk ketchup mosterd mayonaise worcestershiresaus olijfolie eidooiers kropsla

erfgoedgerechten

Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Serveer alle componenten in aparte potjes op tafel, ook de ketchup, mayonaise, mosterd, tabasco en worchestershiresaus. Dien op met verse frietjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige
sjalot kappertjes augurkjes zilveruitjes komkommer kerstomaatjes tabasco aardappelen
Bereiding Ingrediënten privacy beleid