De bereiding is eenvoudig. Sauteer gesneden
sjalot met kerstomaatjes en voeg de op
plakken gesneden corned beef toe.
Verwarm tot een homogene massa. Breng op
smaak met wat peper.
Serveer met in olijfolie gebakken sneetjes
brood. Dit is trouwens, zoals op de foto te zien
is, een ideaal gerechtje voor de
campingkeuken. Weinig werk en weinig afwas!
warme
corned beef
olijfolie
peper
laurier
toastbrood
corned beef
sjalotjes
kerstomaatjes
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
Dit is een ‘vergeten’ recept met
jeugdherinneringen. Het begint al met de
benaming: letterlijk “korned bief” in plaats van
de correcte Engelse uitspraak.
kruimelpad
meer recepten met vlees:
selectie: