tomaat-garnaal
Pel de tomaten: snijd met een scherp mes een kruis op de bovenkant van de tomaat, steek een vork in de onderkant en dompel ze 15 seconden in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. De pel kan je nu zeer gemakkelijk verwijderen.

tomaat-garnaal

ingrediënten - info grote tomaten Noordzeegarnaal verse mayonaise sjalot peterselie
Snijd 1/3 van de tomaat (bovenkant) af en haal het leeg met een lepeltje. Doe een lepel mayonaise in de lege tomaat. Schep daarop de handgepelde grijze garnaaltjes. Je kan er het hoedje nu terug opzetten indien gewenst. Dresseer het bord volgens inspiratie met grijze garnaaltjes, gerookte zalm, gesnipperde sjalot, hardgekookt ei, gehakte peterselie, eikenbladsla, bieslook, citroen, peper, zout en cayennepeper.
eikenbladsla bieslook citroen gerookte zalm peper uit de molen cayennepeper
Creatief Koken de              passie kookvurige
Pel de tomaten: snijd met een scherp mes een kruis op de bovenkant van de tomaat, steek een vork in de onderkant en dompel ze 15 seconden in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. De pel kan je nu zeer gemakkelijk verwijderen.

tomaat-garnaal

ingrediënten - info grote tomaten Noordzeegarnaal verse mayonaise sjalot peterselie
Snijd 1/3 van de tomaat (bovenkant) af en haal het leeg met een lepeltje. Doe een lepel mayonaise in de lege tomaat. Schep daarop de handgepelde grijze garnaaltjes. Je kan er het hoedje nu terug opzetten indien gewenst. Dresseer het bord volgens inspiratie met grijze garnaaltjes, gerookte zalm, gesnipperde sjalot, hardgekookt ei, gehakte peterselie, eikenbladsla, bieslook, citroen, peper, zout en cayennepeper.
eikenbladsla bieslook citroen gerookte zalm peper uit de molen cayennepeper
Bereiding Ingrediënten receptfiche receptfiche
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige